28/04/202414:52

Δήμος Ήλιδας: Στην ΕΡΤ ο Δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος για τη μεγάλη διοργάνωση του Φεστιβάλ “ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2024” στην Αμαλιάδα

Το μεγάλο Φεστιβάλ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ έρχεται για ακόμα μία χρονιά και συγκεκριμένα για την 6 η του διοργάνωση, στην πόλη της Αμαλιάδας, σε μια μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 26 Μαΐου, στους πανέμορφους χώρους του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου. Στο πλαίσιο της προώθησης του μεγάλου Φεστιβάλ, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος παραχώρησε συνέντευξη το πρωί του Σαββάτου, στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από της 6» της ΕΡΤ, συνεργείο της οποίας φιλοξενήθηκε στους πανέμορφους χώρους του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος, πλαισιωμένος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχος κ. Γιώργο Κράλλη και συνεργάτες του, επεσήμανε ότι, το ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ για το 2024 έρχεται ανανεωμένο και με μεγάλες καινοτομίες, με βασικό του στόχο την προώθηση των μοναδικών σε ποιότητα αγροδιατροφικών προϊόντων του τόπου μας και την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας, πάντα με την υποστήριξη τοπικών και περιφερειακών φορέων και επιχειρήσεων. Το φετινό Φεστιβάλ έχει και σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, οι οποίες έχουν ως στόχο να φέρουν κοντά στην τοπική κοινωνία και οικονομία, ανθρώπους και προϊόντα που παρουσιάζουν την παράδοση και την ιστορία του τόπου τους, στοχεύοντας στη σύγχρονη φυσιογνωμία του.

Ειδικότερα, στο πρόγραμμά περιλαμβάνεται «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας» όπου παραγωγοί θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και θα αναδείξουν την τοπική τους ταυτότητα, αλλά και η «Euro Agro Expo» στην οποία θα συμμετέχουν επιχειρήσεις Αγροτικών Μηχανημάτων και Εξοπλισμού.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα