14/02/202415:42

Δήμος Ήλιδας: Συνεχίζεται το «Από το Α έως το Ω», υπό την αιγίδα του Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και ο Δήμος Ήλιδας, σας προσκαλούν στο φετινό κύκλο των Ακαδημιών Γονέων «Από το Α έως το Ω», δράση που πραγματοποιείται για 9η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Στο πρόγραμμα παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο, αλλά και άλλες ενότητες που άπτονται της σχετικής θεματολογίας, με τη δεύτερη διαδικτυακή συνάντηση να έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:15.

Πρόκειται για 4 έως 8 δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων που θα πραγματοποιούνται ψηφιακά κάθε δεύτερη ή τρίτη Τετάρτη κάθε μήνα, από τις 18.15-20.00, έως Μάιο 2024.

Στην 1η συνάντηση το θέμα που θα συζητηθεί είναι: «Εκφράσεις βίας ανηλίκων στο φυσικό και διαδικτυακό κόσμο», ενώ ομιλητές είναι η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής και μέλος της Επιτροπής για τα δικαιώματα Παιδιών και Εφήβων ενάντια στη βία των ανηλίκων κα Ρίτα Μωραϊτάκη – Πικρού και η Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Εφηβικής Ιατρικής του Ε.Κ.Π.Α. και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής κα Άρτεμις Τσίτσικα.

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την 2η Διαδικτυακή συνάντηση το link είναι:

https://us06web.zoom.us/…/WN_qqzBcQUTRv-YfYoRnDAp2g…

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα