15/01/202410:35

Δήμος Ήλιδας: Ξεκινάει για το 2024 και στο Δήμο η Ακαδημία Γονέων με τίτλο: «Από το Α έως Το Ω», υπό την αιγίδα του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και ο Δήμος Ήλιδας που αποτελεί αναπόσπαστο μέλος του, σας καλούν στο φετινό κύκλο των Ακαδημιών Γονέων «Από το Α έως το Ω», δράση που πραγματοποιείται για 9η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Στο φετινό πρόγραμμα, παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο, αλλά και άλλες ενότητες που άπτονται της σχετικής θεματολογίας, με την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση να έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18:15.

Πρόκειται για 4 έως 8 δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων που θα πραγματοποιούνται ψηφιακά κάθε δεύτερη ή τρίτη Τετάρτη κάθε μήνα, από τις 18.15-20.00, από Ιανουάριο έως Μάιο 2024. Στην 1η συνάντηση το θέμα που θα συζητηθεί είναι: «Εκφράσεις βίας ανηλίκων στο φυσικό και διαδικτυακό κόσμο», ενώ ομιλητές είναι η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής και μέλος της Επιτροπής για τα δικαιώματα Παιδιών και Εφήβων ενάντια στη βία των ανηλίκων κα Ρίτα Μωραϊτάκη – Πικρού και η Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Εφηβικής Ιατρικής του Ε.Κ.Π.Α. και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής κα Άρτεμις Τσίτσικα.

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την 1 η Διαδικτυακή συνάντηση το link είναι: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_qqzBcQUTRv-YfYoRnDAp2g#/registration.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα