02/05/202415:10

Δήμος Ήλιδας: Ξεκινάει στις 16 Μαΐου στο Πάρκο Μπελογιάννη η μεγάλη Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας

Η «22 η ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΗ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ» ανοίγει για ακόμα μία φορά τις πύλες της στο πάρκο Μπελογιάννη, από τις 16 έως τις 22 Μαΐου 2024, από τις 9:00 το πρωί έως 11:00 το βράδυ καθημερινώς.

Η μεγάλη γιορτή της Άνοιξης που αποτελεί εδώ και δεκαετίες θεσμό για την πόλη της Αμαλιάδας, έρχεται να προσφέρει στους επισκέπτες όμορφες εικόνες και κυρίως τα χρώματα και τα αρώματα των λουλουδιών, με πολλές προτάσεις για όσους επιθυμούν να διακοσμήσουν τους κήπους και τα σπίτια τους, σε πολύ καλές τιμές και με ειδικές προσφορές για την έκθεση.

Ήδη οι προετοιμασίες για την κατάρτιση του προγράμματος και των πολλών παράλληλων εκδηλώσεων βρίσκεται στο τελικό του στάδιο, ενώ σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει και η διαμόρφωση των χώρων στο πάρκο Μπελογιάννη, προκειμένου να φιλοξενήσουν τους εκθέτες και τις μοναδικές συνθέσεις και δημιουργίες που ετοιμάζουν.

Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024, με ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, το οποίο θα διαρκέσει από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Επίσης καθημερινά οι χορευτικές ομάδες της περιοχής μας θα παρουσιάζουν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα, αλλά και σύγχρονο πρόγραμμα για όλους. Την διοργάνωση της «22 ης ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΗΣ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ» έχει αναλάβει ο Δήμος Ήλιδας και η Δημοτική Κοινότητα Αμαλιάδας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα