16/05/202415:05

Δήμος Ήλιδας: Ξεκίνησε ξανά η λειτουργία, έπειτα από επτά μήνες απραξίας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαλιάδας

Μετά από συντήρηση μηνών στο σύνολο των υποδομών και των εγκαταστάσεών του, οι οποίες είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας τους επτά τελευταίους μήνες, ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του από το Δήμο Ήλιδας, το Δημοτική Κολυμβητήριο Αμαλιάδας. Τα σοβαρά προβλήματα στο σύστημα θέρμανσης της πισίνας αποκαταστάθηκαν, ενώ το κολυμβητήριο σε πρώτη φάση θα λειτουργεί μόνο για τις προπονήσεις των αθλητών και αθλητριών, των Σωματείων που κάνουν χρήση του.

Ευχάριστα είναι τα νέα για μικρούς και μεγάλους κολυμβητές της Αμαλιάδας, καθώς από σήμερα ανοίγει και πάλι το Κολυμβητήριο της πόλης, μετά από παύση σχεδόν έξι μηνών, εξ’ αιτίας σοβαρών προβλημάτων στις εγκαταστάσεις και κυρίως στο σύστημα θέρμανσης της πισίνας.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι η χρήση του και για τους πολίτες, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης των ναυαγοσωστών, ενώ σε δεύτερο στάδιο θα ολοκληρωθούν πλήρως και οι εργασίες επισκευής του κατεστραμμένου εδώ χρόνια ηλιακού πάρκου, αλλά και των αντλιών θέρμανσης που είναι εκτός λειτουργίας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα