09/05/202415:19

Δήμος Πηνειού- Ανθεστήρια Γαστούνης 2024: Διαγωνισμός Φωτογραφίας για μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου

«Ανοιξιάτικα κλικ στον Δήμο μας»

Εάν είσαι μαθητής / μαθήτρια Γυμνασίου ή Λυκείου, μην χάνεις χρόνο!

Ο Δήμος Πηνειού στο πλαίσιο των Ανθεστηρίων Γαστούνης 2024 σε προσκαλεί να συμμετάσχεις στον Διαγωνισμό Φωτογραφίας που διοργανώνει με θέμα «Ανοιξιάτικα κλικ στο Δήμο μας»

Πιάσε τη φωτογραφική μηχανή ή το κινητό σου, περιπλανήσου στις γειτονιές του Δήμου Πηνειού, εμπνεύσου από την Άνοιξη και αποθανάτισε τις αγαπημένες σου εικόνες.

Αισθάνεσαι ακόμη περισσότερο δημιουργικός; Μπορείς να φωτογραφίσεις τη δική σου σύνθεση με θέμα τον τρόπο που εσύ αντιλαμβάνεσαι την Άνοιξη στο Δήμο μας.

Μην αργείς! Στείλε τη φωτογραφία στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.” style=”color: #000000;”>[email protected] !

Όλες οι συμμετοχές θα αναρτηθούν στην σελίδα του facebook: Δήμος Πηνειού / Municipality Of Pinios . Η συμμετοχή που θα αποσπάσει τα περισσότερα likes θα αναδειχθεί νικήτρια του διαγωνισμού και ο/η «φωτογράφος» θα κερδίσει ένα tablet.

Σημειώνεται ότι όλες οι φωτογραφίες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό πρόκειται να εκτεθούν σε ανοικτή για το κοινό έκθεση κατά τη διάρκεια των Ανθεστηρίων!

Όροι συμμετοχής

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν φωτογραφίες που έχουν ληφθεί εντός των ορίων του Δήμου Πηνειού ή /και έχουν σημείο αναφοράς τον Δήμο Πηνειού.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου που κατοικούν στον Δήμο Πηνειού.

Κάθε φωτογραφία πρέπει να συνοδεύεται από το όνομα του/της συμμετέχοντα/συμμετέχουσας, τηλέφωνο επικοινωνίας και λεπτομέρειες για την τοποθεσία λήψης της.

Λήξη προθεσμίας αποστολής συμμετοχών: Κυριακή 19/05.

Στο διαγωνισμό θα συμμετάσχουν μόνο όσες φωτογραφίες σταλούν στο email [email protected] . Φωτογραφίες μέσω messenger δ ε ν θα λαμβάνονται υπόψη.

Όλες οι συμμετοχές θα αναρτηθούν στη σελίδα του facebook: Δήμος Πηνειού / Municipality Of Pinios τη Δευτέρα 20/05 ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Η καταμέτρηση των likes για την ανάδειξη του νικητή/ της νικήτριας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26/5 (2 μ.μ.).

Κάθε μαθητής / μαθήτρια μπορεί να συμμετάσχει με μία μόνο φωτογραφία.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα