06/06/202009:34

Δήμος Πηνειού: Από σήμερα Σάββατο 6/6 σε λειτουργία το Ιατρείο Προληπτικής Συμβουλευτικής Ογκολογίας, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαστούνης

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ  ΣΑΒΒΑΤΟ 6/6 ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ

Πραγματικότητα γίνεται η πρωτοβουλία του δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου, για τη δημιουργία Ιατρείου Προληπτικής Συμβουλευτικής Ογκολογίας,

Ο Δήμος Πηνειού με διάθεση προσφοράς προς τους δημότες και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής ξεκινά από σήμερα Σάββατο 6 Ιουνίου 2020, με ωράριο λειτουργίας από 09:30 έως 14:00 στο Κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γαστούνης, τη λειτουργία Ιατρείου Προληπτικής Συμβουλευτικής Ογκολογίας χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους εξεταζόμενους.

Υπεύθυνος λειτουργίας του Ιατρείου θα είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Προληπτικής Ογκολογίας (Ε..Ε.Π.Ο) και συμπατριώτης μας κ. Παναγιώτης Γκινόπουλος – Παθολόγος Ογκολόγος τ. Συντονιστής Διευθυντής Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Άγιος Ανδρέας – Εμπειρογνώμων Καθηγητής του Πανεπιστημίου Magna Grecia Catanzaro Ιταλίας.

Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2623360760 στην κα. Γεωργία Γκαμαλέτσου προκειμένου να κλείσουν ραντεβού την ημερομηνία που επιθυμούν.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα