08/02/202417:31

Δήμος Πηνειού: Δήλωση Δημάρχου Αλέξιου Αθ. Καστρινού για την απόρριψη από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πύργου της ένστασης της αντιπολίτευσης κατά του κύρους των εκλογών

«Κάθε εκλογική αναμέτρηση αποτελεί μια συνάντηση διαφορετικών πολιτικο-αυτοδιοικητικών κόσμων. Δίνεται δηλαδή η δυνατότητα της σύγκρισης του κόσμου της πολιτικής σοβαρότητας και ορθότητας με αυτόν της πολιτικής αστειότητας, της πολιτικής γελοιότητας και της πολιτικής κενότητας.

Από την πρώτη ημέρα ενασχόλησής μου με τα κοινά, επέλεξα συνειδητά να πορευτώ στον ‘δύσκολο δρόμο’· τον δρόμο της σοβαρότητας και της πολιτικής ορθότητας, τον οποίο θα ακολουθήσω με συνέπεια και κατά τη διάρκεια της νέας πενταετίας (2024-2028) που αποτελέσαμε τη ξεκάθαρη επιλογή των δημοτών του δήμου Πηνειού για τη διοίκηση του τόπου μας.

Οφείλω όμως να ξεκαθαρίσω προς πάσα κατεύθυνση ότι επιβάλλεται να επιδείξουν όλοι την αντίστοιχη σοβαρότητα καθώς ελλοχεύει πλέον ο κίνδυνος της πολιτικής αυτογελοιοποίησής τους.

Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά να υπηρετούμε με συνέπεια τους στόχους μας, το όραμά μας αλλά ακόμη και τα όνειρά μας, σε αντίθεση με τους άλλους που απομονώνονται και εγκλωβίζονται στους εμμονικούς εφιάλτες τους.

Το θλιβερό για αυτούς είναι ότι η κοινωνία μας προχωρά και ήδη τους ξεπέρασε πανεύκολα».

Παράλληλα ο δήμαρχος κ. Καστρινός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την διαδικασία, τους δικηγόρους κ.κ. Χάρη Αντύπα, Φώτη Λουμίτη και Γεώργιο Τζίμα, την δικηγόρο κα. Χρυσοβαλάντω Κοντούλη, την τεχνοκράτη κ. Νίκη Κοκκαλιάρη καθώς και όλους τους συνεργάτες του.

2 copy 600x400

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα