26/05/202417:23

Δήμος Πηνειού: Κορυφώθηκαν το Σαββατοκύριακο οι πολυδιάστατες εκδηλώσεις των Ανθεστηρίων Γαστούνης 2024, θεσμού που αποτελεί το πολιτιστικό γεγονός της φετινής Άνοιξης (photos)

Κορυφώθηκαν το Σαββατοκύριακο οι πολυδιάστατες εκδηλώσεις των Ανθεστηρίων Γαστούνης 2024, θεσμού που αποτελεί το πολιτιστικό γεγονός της φετινής Άνοιξης. Πλήθος κόσμου πλημμύρισε με μουσική, χρώματα και χαμόγελα τις πλατείες και τους δρόμους της πόλης για να παρακολουθήσει ένα μοναδικό υπερθέαμα συναυλιών, χορευτικών επιδείξεων, δρωμένων δρόμου, εκθέσεων, φιλανθρωπικών και εθελοντικών δράσεων και με αποκορύφωμα, το απόγευμα της Κυριακής, τη φαντασμαγορική παρέλαση.

Αναφερόμενος στο τετραήμερο εκδηλώσεων των Ανθεστηρίων, ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός επανέλαβε την εκπεφρασμένη θέση της Δημοτικής Αρχής για επένδυση στο ιδιαίτερο, το ξεχωριστό και το πρωτότυπο. «Καταρτίσαμε ένα ευρύ πρόγραμμα εκδηλώσεων με επίκεντρο τον άνθρωπο· πολυδιάστατες δράσεις για να ενισχύσουμε την κοινωνική συνοχή, να αυξήσουμε την ενσυναίσθηση και τη συμπερίληψη, να ενεργοποιήσουμε την κοινωνία, να ενδυναμώσουμε τον εθελοντισμό και να αναδείξουμε την πλούσια πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά μας. Η δυναμική ανταπόκριση του κόσμου αποδεικνύει ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Παράλληλα ο Δήμαρχος Πηνειού δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει από καρδιάς τους εθελοντές -πραγματοποιώντας ιδιαίτερη μνεία στον δάσκαλο ζωγραφικής Κρίστο Χάσα και την πολυτάλαντη ομάδα του, τους υπαλλήλους όλων των υπηρεσιών του δήμου, τους χορηγούς, αλλά και όλους όσοι εργάστηκαν ακαταπόνητα για το υπερθέαμα των Ανθεστηρίων Γαστούνης 2024!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα