31/05/202418:21

Δήμος Πηνειού: Στη Γαστούνη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Αυτιάς

Δήμος Πηνειού

Στον Δήμο Πηνειού βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Αυτιάς. Τον δημοσιογράφο υποδέχθηκε στο κτίριο Σισίνη, στην πόλη της Γαστούνης, ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός πλαισιωμένος από αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του.

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Καστρινός στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη εκπροσώπησης της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο από άρτια καταρτισμένους πολιτικούς που δύνανται να προωθήσουν τα συμφέροντα της χώρας και να είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Παράλληλα αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν αυτή την περίοδο τον δήμο ενώ ανέλυσε τις προοπτικές ανάπτυξης που υπάρχουν, ζητώντας την αρωγή του κ. Αυτιά εάν εκλεγεί στις επερχόμενες ευρωεκλογές. «Έχω εκφράσει επανειλημμένως την άποψη ότι η ισχυρή παρουσία μας στην Ευρώπη αποτελεί μονόδρομο για την ανάπτυξη και την ευημερία· προς αυτή την κατεύθυνση είναι σημαντικό να στηρίζονται ξεκάθαρες γραμμές και σοβαρά πρόσωπα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Αυτιάς χαρακτήρισε τιμή την υποδοχή που του επιφυλάχθηκε στην πόλη της Γαστούνης και την θετική ανταπόκριση του κόσμου ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να εγκαταλείψει την δημοσιογραφία και να ασχοληθεί με την Ευρωβουλή. Αφού άκουσε προσεκτικά τα αναπτυξιακά ζητήματα που του έθεσαν ο Δήμαρχος Πηνειού και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου που συμμετείχαν στη συνάντηση, δεσμεύτηκε ότι σε περίπτωση εκλογής του πρόκειται να στηρίξει ενεργά τις σχετικές πρωτοβουλίες. «Είναι σημαντικό οποιοδήποτε επιχειρησιακό πρόγραμμα που σχετίζεται με χρηματοδότηση της Ευρώπη να εξασφαλίζει άμεσα από εκεί τα απαραίτητα κεφάλαια» σημείωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε «προς αυτή την κατεύθυνση, εφόσον εκλεγώ, θα στηρίξω κάθε αίτημα του Δήμου Πηνειού και θα διεκδικήσω την εκπλήρωσή του».   

Τον υποψήφιο ευρωβουλευτή κ. Γιώργο Αυτιά υποδέχθηκε ο δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός, αντιδήμαρχοι και σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα