03/06/202411:53

Δήμος Πηνειού :Στη Γαστούνη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μ. Αγγελόπουλος

Τον Δήμο Πηνειού επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος. Τον δικηγόρο και πρόεδρο του Επιστημονικού Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ υποδέχθηκε στη Γαστούνη ο δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός πλαισιωμένος από αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και στενούς συνεργάτες του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα – καθώς οι δύο άνδρες έχουν συνυπάρξει στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ την περίοδο από το 2014 έως το 2019- με τον Δήμαρχο Πηνειού κ. Αλέξη Καστρινό να θέτει επί τάπητος όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον δήμο ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής. Παράλληλα ο κ. Καστρινός επανέλαβε ότι το διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών είναι εξαιρετικά σημαντικό καθώς θα διαμορφώσει τις αναπτυξιακές προοπτικές της Ελλάδας για τα επόμενα χρόνια. Προς αυτή την κατεύθυνση, επεσήμανε ο κ. Καστρινός, «παραμένουμε πάντα υπέρ μιας ισχυρής εκπροσώπησης στο ευρωκοινοβούλιο, μιας σοβαρής παρουσίας, ικανής να διεκδικήσει τα συμφέροντα της χώρας, με ευκρινή προσανατολισμό και σαφή στόχευση».

Ως γνώστης των ζητημάτων που απασχολούν τους δήμους και την περιφέρεια λόγω της μακράς ενασχόλησής του με την τοπική αυτοδιοίκηση ο κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος άκουσε προσεκτικά όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν και δεσμεύτηκε να συμβάλλει, εφόσον εκλεγεί, στην επιτυχή δρομολόγησή τους. Σημείωσε παράλληλα ότι η «συμμετοχή των Ευρωπαίων πολιτών στη διαμόρφωση των προτεραιοτήτων της Ένωσης περνούν από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο». Τέλος ο κ. Αγγελόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η προσεχής εκλογική αναμέτρηση αφενός θα καθορίσει την επιρροή της Ελλάδας στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής ατζέντας αφετέρου «θα επιβεβαιώσει ότι η χώρα θα συνεχίσει να προχωρά σταθερά μπροστά».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα