20/07/202010:10

Δήμος Πηνειού: Τίμησαν και φέτος τους πεσόντες και αγνοούμενους της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

Ο Δήμος Πηνειού τίμησε και φέτος τους πεσόντες και αγνοούμενους της εθνοκτόνου τουρκικής εισβολής στην Κύπρο στο πλαίσιο της 46ης επετείου μνήμης..

Στη Γαστούνη, στο μνημείο της πλατείας Ελευθερίας στις 10 το πρωί, τελέστηκε Τρισάγιο στη μνήμη των πεσόντων Ελλήνων στην Κύπρο το 1974. Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός τιμής από τον φιλόλογο κ. Ειρηναίο Σταματόπουλο και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων από τον δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο, τον πρ. δήμαρχο Γαστούνης κ. Παν. Πεπελάση εκπρόσωπο της Εθνικής Αντίστασης, την κ. Μαρία Μουτσοπούλου πρόεδρο της κοινότητας Γαστούνης και τον πρόεδρο του ΝΠ Πολιτισμού Δημ. Βασιλόπουλο.

Στη λιτή εκδήλωση τιμής παρόντες ήταν επίσης ο διοικητής του ΑΤ Πηνειού υπαστυνόμος κ. Κωνσταντίνος Λεμποτέσης, ο υπαστυνόμος κ. Κορδαλής Γεώργιος και ο αρχιφύλακας κ. Χριστοδουλόπουλος Θεόδωρος,  αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο άμισθος σύμβουλος επί θεμάτων ασφαλείας Τάσος Σταματάτος, και πρόεδροι ΤΚ.

Επίσης Τρισάγιο τελέστηκε την ίδια ώρα , στα μνημεία των κοινοτήτων του δήμου Πηνειού που βρίσκονται στην πλατεία της Παναγίας στο Βαρθολομιό και στην πλατεία στην είσοδο του Τραγανού.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα