30/11/202019:11

Δήμος Πηνειού: Εποικοδομητική συνάντηση Ανδρέα Μαρίνου με μέλη του ΔΣ Ένωσης Ξενοδόχων Δυτ. Ελλάδας

Εποικοδομητική συνάντηση με μέλη του ΔΣ Ένωσης Ξενοδόχων Δυτ. Ελλάδας

Εποικοδομητική συνάντηση με τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας είχε ο δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος. Στη συνάντηση, που διεξήχθη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Παρασκευή σε άριστο κλίμα και φυσικά τηρουμένων όλων των μέτρων προφύλαξης, τα μέλη της Ένωσης έθεσαν σειρά αιτημάτων ενόψει της νέας θερινής περιόδου, αιτήματα που δεσμεύτηκε να εξετάσει άμεσα ο δήμαρχος ο οποίος στηρίζει έμπρακτα και μέσω των ξενοδόχων την Τουριστική ανάπτυξη του Δήμου.

Μετά την συνάντηση ο κ. Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά συνάντησα σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων, του κλάδου ο οποίος επλήγη όσο κανένας άλλος από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η υφήλιος. Με κατανόηση θα κοιτάξω τα προβλήματα και τα αιτήματα τα οποία διατυπώθηκαν και για μία ακόμη φορά λέω στους ξενοδόχους μας, ότι ο Δήμος Πηνειού θα είναι πάντα δίπλα τους.

Τους ευχαριστούμε που διατυπώνουν τις ανησυχίες τους νωρίς έτσι ώστε να μπορέσουμε κι εμείς να ανταποκριθούμε στα ζητήματα εκείνα που μας έθεσαν και που έχουν απόλυτο δίκιο.

Όπως γνωρίζετε, ο δήμος Πηνειού έχει τρεις Γαλάζιες σημαίες αλλά υπέροχα καταλύματα. Πιστεύω, με τη βοήθεια του Θεού, όταν ανταπεξέλθουμε αυτή τη δοκιμασία, από τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού του 2021, θα πετύχουμε να φιλοξενήσουμε επισκέπτες, τουρίστες πολλοί περισσότερους από κάθε άλλη χρονιά. Αυτό προσδοκούμε και αυτό ευχόμαστε. Άλλωστε αυτός θα είναι και ο στόχος του γραφείου που ιδρύουμε. Και πάλι ευχαριστώ τους ξενοδόχους για την διατύπωση των αιτημάτων τους. Η σημερινή συνάντηση θα είναι η συνέχεια πάρα πολλών συναντήσεων και βεβαίως γόνιμη ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων για την πρόοδο του τόπου».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας κ. Αντώνης Μαυρόπουλος δήλωσε:

«Το αντικείμενο της συνάντησης με τον δήμαρχο Ανδρέα Μαρίνο ήταν η αντιμετώπιση των προβλημάτων που επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν στην περιοχή της Γλύφας και του Αρκουδίου. Ο Δήμαρχος μας υποσχέθηκε ότι θα προωθήσει  κάποιες ενέργειες, οι οποίες θα συμβάλλουν στην επίλυση προβλημάτων».

Παρόντες στη συνάντηση οι αντιδήμαρχοι κ.Σοφία Μαρινοπούλου και κ. Σπύρος Βασιλείου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα