19/11/202114:13

Δήμος Πύργου: Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού το Σάββατο 20/11 στις 19.00 μπροστά στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

 

Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού το Σάββατο 20/11 στις 19.00 μπροστά στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Ο Δήμος Πύργου φωταγωγεί το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο και το Θέατρο Απόλλων με κυανό χρώμα

Επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης, από την βουλευτή ΝΔ Ηλείας Δρ. Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου ο εκπρόσωπος της Unicef  στην Ελλάδα Luciano Calestini

 

Με τη στήριξη του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου και του Αντιδημάρχου Παιδείας& Δια Βίου Μάθησης Γιάννη Πλεμμένου, διοργανώνεται μια λιτή, γεμάτη όμως μηνύματα εκδήλωση, για τα παιδιά από την βουλευτή ΝΔ Ηλείας Δρ. Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου και το γραφείο της Unicef  Ελλάδας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Επίτιμος καλεσμένος είναι ο εκπρόσωπος της Unicef  στην Ελλάδα κ. Luciano Calestini.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί έμπροσθεν του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου το Σάββατο 20/11 στις 19.00 με τη συμμετοχή φορέων που σχετίζονται άμεσα με τα παιδιά.

Ο κ. Calestini, θα επισκεφτεί την Ηλειακή πρωτεύουσα, όπου και θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, κατόπιν πρόσκλησης της κ. Αυγερινοπούλου. Θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του για μελλοντικές δράσεις πάντα με παρονομαστή την προστασία και ευημερία των παιδιών, και θα επισκεφτεί το φωταγωγημένο με κυανό χρώμα Δημαρχείο. Η πρόσκληση για τη φωταγώγηση έγινε από την ΚΕΔΕ και τον δήμαρχο Τρικκαίων προς τιμή του εορτασμού της Ημέρας, αλλά και ως ένδειξη στήριξης της επετείου υπογραφής της Διεθνούς Σύμβασης του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των Παιδιών, η οποία υπεγράφη το 1989 και μέχρι σήμερα έχει επικυρωθεί από 193 κράτη.

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα