27/04/202111:58

Δήμος Πύργου: Προσφορά αγάπης στο “Χαμόγελο του Παιδιού” από τον Δήμο και το ΚΔΑΠμεΑ “Ηλίανθος”- Λαμπάδες για όλα τα παιδιά

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ
Προσφορά αγάπης στο “Χαμόγελο του Παιδιού” από τον Δήμο Πύργου και το ΚΔΑΠμεΑ “Ηλίανθος”
Λαμπάδες για όλα τα παιδιά
Σταθερός στο ραντεβού του με το “Χαμόγελο του παιδιού” ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, επισκέφτηκε αυτές τις μέρες τη δομή φιλοξενίας στη Βροχίτσα και μοίρασε λαμπάδες σε όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί. Μαζί του και η υπεύθυνη του ΚΔΑΠμεΑ “Ηλίανθος” Ερμίνα Ζανταρίδου η οποία σε συνεργασία με όλο το προσωπικό και τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης φιλοτέχνησαν τις καλαίσθητες πασχαλινές λαμπάδες για να προσφέρουν αγάπη, μηνύματα αισιοδοξίας και πολλά χαμόγελα!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "To χαμόγελο του παιδιού όγελο του @10-56"
Σε συνέχεια της κοινωνικής και πολιτιστικής πολιτικής που έχει χαράξει από την αρχή της θητείας του ο κ. Αντωνακόπουλος, βρέθηκε για άλλη μια φορά κοντά στα παιδιά του “Χαμόγελου”. Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΔΟΠΠ Χάρη Μικελόπουλο, δώρισε πασχαλινές λαμπάδες στα 17 παιδιά που φιλοξενούνται στη Βροχίτσα. Εκεί, τους υποδέχτηκαν ο ταμίας του Χαμόγελου του Παιδιού Γιάννης Λαμπρόπουλος και η υπεύθυνη του σπιτιού ημερήσιας φροντίδας Ειρήνη Λαμπροπούλου.
Μπορεί να είναι εικόνα παιδί, στέκεται και εξωτερικοί χώροι
Κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα προστασίας, τα παιδιά βγήκαν στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, συγκεκριμένα στην πλατεία του χωριού, και πήραν τη λαμπάδα τους.
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Το προσωπικό της ημερήσιας φροντίδας ευχαρίστησε με τα πιο θερμά λόγια τον κ. Αντωνακόπουλο, τους συνεργάτες του και ιδιαίτερα την κ. Ζανταρίδου τόσο για το δώρο όσο και το έκδηλο ενδιαφέρον τους.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι και άτομα που στέκονται
“Είχαμε επισκεφτεί το “Χαμόγελο του παιδιού” τα Χριστούγεννα και είχαμε υποσχεθεί στα παιδιά ότι θα ξανάρθουμε το Πάσχα. Σήμερα δίνουμε αυτές τις καλαίσθητες λαμπάδες που έφτιαξαν τα παιδιά του “Ηλίανθος” με πολλή αγάπη. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλο το προσωπικό του ΚΔΠΑμεΑ που με μεγάλη ευαισθησία στέκεται αρωγός στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου Πύργου. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας, και όταν “φωτίζονται” αυτά τα πρόσωπα, τότε μόνο μπορούμε όλοι μας να ελπίζουμε σε ένα μέλλον πιο αισιόδοξο και φωτεινό”, είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πύργου κατά την επίσκεψή του.
Αποχωρώντας, εκτός από χαμόγελα και ευχαριστίες, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του πήραν και μια χειροποίητη ευχετήρια πασχαλινή κάρτα που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά του “Χαμόγελου”.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα