19/01/202114:25

Δήμος Πύργου: Αυτοψία και καταγραφή προβλημάτων σε αθλητικές εγκαταστάσεις της Δ.Ε. Ωλένης – Ξεκινούν τα έργα αποκατάστασης και συντήρησης (Photos)

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ
Αυτοψία και καταγραφή προβλημάτων σε αθλητικές εγκαταστάσεις της Δ.Ε. Ωλένης
– Ξεκινούν άμεσα τα έργα αποκατάστασης και συντήρησης
Στην καταγραφή όλων των προβλημάτων που παρουσιάζονται σε υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, προχώρησε την Τρίτη (19/1) ο άμισθος σύμβουλος του Δημάρχου Πύργου για θέματα συντήρησης γηπέδων του Δήμου Στάμος Σφυρής, παρουσία κλιμακίου της ανάδοχης εταιρείας που θα υλοποιήσει το έργο αποκατάστασης, επισκευής και συντήρησης.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, ουρανός, γρασίδι, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Το έργο αφορά την Δημοτική Ενότητα Ωλένης και συγκεκριμένα, τα γήπεδα ποδοσφαίρου Λανθίου, Λατζοίου, Καράτουλα και Χειμαδιού. Επίσης αφορά την αντικατάσταση των ταμπλό σε γήπεδα μπάσκετ των: Γουμέρου, Μουζακίου, Καρυάς, Σαλμώνης και Λανθίου καθώς και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων όπως θερμοσίφωνες, λαμπτήρες, και αντλίες ποτίσματος-μπεκ όπως και στη συντήρηση των υπαρχόντων γηπέδων.
Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα που κάνουν σπορ, ουρανός, παπούτσια, σύννεφο, γήπεδο μπάσκετ και υπαίθριες δραστηριότητες
“Πρόκειται για ένα έργο που αφορά τη συντήρηση των γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ της ενότητας Ωλένης, το οποίο ήταν ένα πάγιο αίτημα όλων των κατοίκων της περιοχής. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, οι εγκαταστάσεις είχαν παραμεληθεί αρκετά με αποτέλεσμα η εικόνα να είναι αποκαρδιωτική.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Πλέον, μετά και τα έργα επισκευής και συντήρησης που θα γίνουν, πιστεύουμε ότι θα αποτελέσουν ένα αθλητικό “στολίδι” των τοπικών κοινοτήτων, κι εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες ανοίγεται ο δρόμος επιστροφής των αθλητικών σωματείων σ’ αυτά” δηλώνει ο κ. Σφυρής.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, ουρανός, σύννεφο, παπούτσια, γήπεδο μπάσκετ, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, γρασίδι, γέφυρα, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, γρασίδι, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, ουρανός, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα που κάνουν σπορ, ουρανός, δέντρο, σύννεφο, φυτό, γέφυρα, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα