11/11/202014:07

Δήμος Πύργου: Ο Τομέας του Πρασίνου ανατέθηκε στον Αντιδήμαρχο Μαρίνο Αχτύπη με απόφαση του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

Με απόφαση του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου ανατέθηκε στον Αντιδήμαρχο Πύργου κ. Αχτύπη Μαρίνη του Ιωάννη η αρμοδιότητα για την εποπτεία και ευθύνη του Πρασίνου και ειδικοττερα:
* Την εποπτεία και ευθύνη του προσωπικου και ολων των περιουσιακων στοιχειων (οχήματων κλπ.) του τμήματος Πρασίνου τής Δ/νσης Καθαριότητας Ανακυκλωσης και Πρασίνου.
* Την εποπτεία και ευθύνη του καλλωπισμού, της καλής εικόνας και της αμεσης αποκατάστασης φθορών των κοινοχρήστων χωρων, μνημείων, σιντριβανιού, κλπ.

Υπενθυμίζεται πως ο Μ. Αχτύπης από την αρχή της θητείας της νυν δημοτικής αρχής, έχει την εποπτεία και την ευθύνη της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας.

Επίσης, συγκεκριμένες αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Πύργου: παρακολούθηση εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη Δημοτική Ενότητα, συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Πύργου για την επίλυση προβλημάτων τους, εποπτεία για την καλή λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, καταγραφή και διαχείριση προβλημάτων της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι δημότες, σε συνεργασία με τους αρμοδίους αντιδημάρχους και τις αντίστοιχες υπηρεσίες του Δήμου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα