03/03/202320:20

Δήμος Πύργου: Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας – Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 – Ο λόγος στις γυναίκες -Εκδήλωση στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή

Το «λόγο στις γυναίκες» δίνει ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, και ώρα 18.30 στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή. Το πρωί της ίδιας ημέρας, στο 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο Πύργου θα διεξαχθούν συμβολικοί σχολικοί αγώνες βόλεϊ κοριτσιών.
– Ο Δήμος Πύργου, ο ΔΟΠΠ, και το Γραφείο Εθελοντισμού σε αγαστή συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Πύργου, θα καλωσορίσουν στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή 15 Συλλόγους Γυναικών και Πολιτιστικούς Συλλόγους, δίνοντας το λόγο στις εκπροσώπους τους να παρουσιάσουν το έργο τους.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν και παρουσιάζουν το έργο τους, οι εξής Σύλλογοι Γυναικών-Πολιτιστικοί Σύλλογοι:

-Αγίου Γεωργίου

-Αμπελώνα

-Ανεμοχωρίου

-«Αρμονία»

-Βυτινέικων

-Ελαιώνα

-Κατσαρού

-Ξυλοκέρας

-«Ολυμπιάδα»

-«Πύργος όλοι μαζί»

-Σαλμώνης

-Σκουροχωρίου

-Λαογραφικός Όμιλος Κατακόλου «Σπύρος Χιώνης»

-Τραπεζικών υπαλλήλων

-Φωναϊτικων

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με παρουσίαση από το 3ο ΓΕΛ Πύργου «Πιερ ντε Κουμπερντέν» με θέμα «Δράσεις της Ε.Ε. για τις γυναίκες», ενώ στο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση ζωγραφικής από μαθητές και μαθήτριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

-Εκδήλωση στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στις 18.30

-Σχολικοί αγώνες βόλεϊ κοριτσιών στο 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο στις 11.00 π.μ.

*** Το πρωί της ίδιας ημέρας, στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Πύργου, θα διεξαχθούν σχολικοί αγώνες βόλεϊ κοριτσιών με τη συμμετοχή ομάδων των Λυκείων της πόλης.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα