07/06/202114:22

Δήμος Πύργου: Συνάντηση δημάρχου με τη διευθύντρια και τους σπουδαστές του ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ – Π. Αντωνακόπουλος «Ο μεγαλύτερος αναπτυξιακός θεσμός του Δήμου είναι ο άνθρωπος»

Δήμος Πύργου: Συνάντηση δημάρχου με τη διευθύντρια και τους σπουδαστές του ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ
– Π. Αντωνακόπουλος «Ο μεγαλύτερος αναπτυξιακός θεσμός του Δήμου είναι ο άνθρωπος»
Τους σπουδαστές των σχολών ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ οι οποίοι θα κάνουν την πρακτική τους άσκηση σε διάφορες δομές του Δήμου Πύργου, υποδέχτηκε το πρωί της Δευτέρας (7/6) ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος. Μαζί τους και η διευθύντρια των σχολών κ. Όλγα Κίτσου, όπου είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση με τον δήμαρχο σχετικά με την επαγγελματική σταδιοδρομία των παιδιών αλλά και γενικότερα σε βασικά κοινωνικά ζητήματα, καθώς και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του δημάρχου κι αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Γιώργος Καραστέργιος.
Ο κ. Αντωνακόπουλος επισήμανε την άριστη σχέση που έχει ο Δήμος με τον ΟΑΕΔ και την απορροφητικότητα των προγραμμάτων.
«Οφείλουμε να δομούμε γερές σχέσεις εργασίας και εκπαίδευσης. Και σ’ αυτό τον τομέα έχουμε άριστες σχέσεις και αγαστή συνεργασία με τον ΟΑΕΔ.
Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είμαστε από τους πρώτους Δήμους στη χώρα σε απορροφητικότητα προγραμμάτων.
Ο Δήμος έχει πολλές αρμοδιότητες και ο μεγαλύτερος αναπτυξιακός του θεσμός είναι ο άνθρωπος! Και όλοι οφείλουμε να στηρίξουμε τους πολίτες που δοκιμάστηκαν από δύο κρίσεις: την οικονομική και την υγειονομική».
Ο δήμαρχος Πύργου καλωσόρισε όλους τους σπουδαστές που θα κάνουν την πρακτική τους σε δομές του δήμου με τις ειδικότητες των: Βρεφονηπιοκόμων, Μηχανοτεχνικών και Η/Υ.
Τέλος, η διευθύντρια των σχολών ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Όλγα Κίτσου ευχαρίστησε τον κ. Αντωνακόπουλο για την αμέριστη βοήθειά του δηλώνοντας πως «είναι πάντα δίπλα μας, στηρίζει το έργο μας και ειδικά τον θεσμό της μάθησης που είναι πολύ σημαντικός για την περαιτέρω εξέλιξη των σπουδαστών».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα