15/06/202113:44

Δήμος Πύργου: Συνάντηση δημάρχου με τον σύλλογο Νέων Καταραχίου

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

 

Συνάντηση δημάρχου με τον σύλλογο Νέων Καταραχίου

 

Με τον πρόεδρο του Συλλόγου Νέων Καταραχίου Αλέξη Γιαννακόπουλο συναντήθηκε πρόσφατα στο γραφείο του ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννης Πλεμμένος, ο οποίος συνεργάζεται συστηματικά σε όλες του σχεδόν τις δράσεις με το σύλλογο.

Ο κ. Αντωνακόπουλος συνεχάρη τον Αλέξη Γιαννακόπουλο όπως και όλα τα μέλη του συλλόγου για την ενεργή κοινωνική τους δράση όπως και τη στήριξη και παρουσία τους σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Πύργου. Σημείωσε μάλιστα ότι είναι πολύ ενθαρρυντικό για την κοινωνία μας όταν υπάρχουν τόσο δραστήριες ομάδες νέων ανθρώπων που λειτουργούν με ανθρωπιστικό πρόσημο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα προβλήματα της περιοχής με τον κ. Γιαννακόπουλο να επισημαίνει την αναγκαιότητα δημιουργίας παιδικής χαράς, την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων στις γέφυρας λόγω επικινδυνότητας κ.α. Επίσης συζητήθηκε η συνδιοργάνωση πολιτιστικών δραστηριοτήτων το διήμερο της Αγίας Μαρίνας (16-17 Ιουλίου)  με συναυλία, ομιλίες και δράσεις  στο χώρο πλησίον της εκκλησίας.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα