22/05/202420:52

Δήμος Πύργου: Συνάντηση Δημάρχου Στάθη Καννή με τον Υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Σπανάκη, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλο και τον Βουλευτή της ΝΔ Μεσσηνίας Περικλή Μαντά


Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Σπανάκη με τον Δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή σήμερα το μεσημέρι στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, μαζί με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλο, τον Βουλευτή της ΝΔ από την Μεσσηνία Περικλή Μαντά και κλιμακίου στελεχών της ΝΔ που πραγματοποιεί επίσκεψη στο Νομό.

Τους υποδέχθηκε ο κ. Καννής με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Δημήτρη Μεσσαλά, τους Αντιδημάρχους Νώντα Κυριαζή και Θοδωρή Κόρδα, τους Προέδρους του Δημ. Λιμ. Ταμείου Κώστα Νικολούτσο και Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Βασίλη Λιακόπουλο.


Ο Δήμαρχος κατά την διάρκεια της συζήτησης τόνισε την αναγκαιότητα της λειτουργίας Πανεπιστημιακής Σχολής, αναφέροντας πως η Ηλεία είναι ο μοναδικός νομός που δεν διαθέτει Α.Ε.Ι.
Ο Κ. Καννής θύμισε ότι ακόμα και ο πρωθυπουργός είχε παραδεχτεί πως τελέστηκε αδικία σε βάρος Πύργου και Αμαλιάδος όταν έκλεισαν τα τμήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.


Από την πλευρά του κ. Σπανάκη επισημάνθηκε η σημαντικότητα των ευρωεκλογών για τον μέλλον της Ελλάδος καθώς και ότι οι πολίτες θα πρέπει να δώσουν μία ισχυρή εντολή στη ΝΔ για να μπορεί να διαπραγματευτεί ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα