23/11/202114:31

Δήμος Πύργου: Θερμές ευχαριστίες της Κενυατικής αντιπροσωπείας για την επιτυχημένη επίσκεψη στο Δήμο Πύργου

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ
Θερμές ευχαριστίες της Κενυατικής αντιπροσωπείας για την επιτυχημένη επίσκεψη στο Δήμο Πύργου

Ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο έχουν οι επιχειρηματικές γέφυρες συνεργασίας Πύργου – Κένυας που δημιουργήθηκαν με την πρόσφατη επίσκεψη Κενυατών κυβερνητών και αξιωματούχων στο Δήμο Πύργου, με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Αντωνακόπουλο να τους φέρνει σε επαφή και να τους συστήνει σε επιχειρηματίες του νομού. Αφού άλλωστε η προώθηση της τοπικής επιχειρηματικότητας σε άλλες αγορές αποτελεί με διάφορους τρόπους προτεραιότητα του Δημάρχου Πύργου.

Η κ. Βίκυ Πανταζοπούλου, Πρόξενος ε.τ. της Δημοκρατίας της Κένυας στην Ελληνική Δημοκρατία, με επιστολή της εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για την υποδοχή και την επιτυχία της αποστολής, αναφέροντας:
«Αξιότιμε κύριε Αντωνακόπουλε,

Εκ μέρους της Κενυατικής αντιπροσωπείας, που συμμετείχε στην 2η Επίσημη Αποστολή Κενυατών Κυβερνητών και Αξιωματούχων, και εμού δεχθείτε τις θερμές ευχαριστίες μας για την θερμή υποδοχή καθώς και για τους λόγους που εκφωνήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας.

Η συμβολή σας στην επιτυχία της αποστολής αλλά και στην επίτευξη των στόχων της είναι αποφασιστική».
Να σημειωθεί πως το Επίτιμο Προξενείο της Κένυας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Ελληνο-Κενυατικό Επιμελητήριο, θα εκδώσει σε ειδικό τόμο για την κάθε αποστολή, όλες τις επίσημες συναντήσεις, ημερίδες, επιχειρηματικές επισκέψεις, συνοδευόμενο από σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα