16/01/202418:20

Δήμος Πύργου: Την Παρασκευή 17/01 στο Δημοτικό Συμβούλιο η εκλογή Πρόεδρου και μελών στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου, εκπροσώπων στον ΦΟΔΣΑ Ν Ηλείας και στο Διαβαθμιδικο Σύνδεσμο Ύδρευσης, πρόεδρο και μέλη στην ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ και μελών στις σχολικές επιτροπές

Την Παρασκευή 19/1/2024 και ώρα 18.30 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Πύργου. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με την ψηφίσει του τεχνικού προγράμματος για το 2024 ενώ στον τομέα τον υποδομών, πρόκειται να κατατεθούν προς ψηφήσει ακόμα δυο θέματα. Το ένα αφορά το έργο ¨Αστική Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου του Πύργου¨ που εντάσσεται στο πρόγραμμα ¨Δυτική Ελλάδα 2021 -2027¨ και το δεύτερο αφορά την λήψη απόφασης για την εξουσιοδότηση, του Δήμαρχου Πύργου (Στάθη Κάννη) για την παράταση της συμβάσης του ¨Προγράμματος Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2018¨ του πράσινου ταμείου μέχρι το 27-2-2026 στο οποίο είναι καταχωρημένο στο έργο ¨Αποκατάσταση Υποδομών Αθλητικού Κέντρου Αγίας Βαρβάρας¨.

Επίσης τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θα κληθούν να λάβουν την απόφαση, του Κοινοτικού φορέα που θα συμμετέχει στο Δ.Σ της ΔΕΥΑΠ όπως και για τα μέλη που θα απαρτίζουν το καινούργιο Δ.Σ της επιχειρήσεις Ύδρευσης – αποχετεύσεις.

Καθώς θα γίνει και η εκλογή πρόεδρου αλλά και μελών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου, στην ΔΕΠ Α.Ε . ΟΤΑ και στην Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Πύργου, επίσης θα εκλέξουν αντιπροσώπους στο ΦΟΔΣΑ Ν ΗΛΕΙΑΣ και στο Διαβαθμιδικο Σύνδεσμο Ύδρευσης.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα