01/06/202318:45

Δήμος Ζαχάρως: Η διαδικασία διανομής τροφίμων για δικαιούχους ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί στις 07/06

Ο Δήμος Ζαχάρως, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ηλείας, ενημερώνει τους ωφελούμενους στο πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», το οποίο χρηματοδοτείται από το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας ότι η διαδικασία διανομής τροφίμων, (Κρέας Βόειο και χοιρινό, τυρί Φέτα ΠΟΠ, γραβιέρα ΠΟΠ, τυρί ημίσκληρο, Ρύζι, Ελαιόλαδο, Κριθαράκι, μακαρόνια, Φακές, Φασόλια, Αλάτι, Κομπόστα Ροδάκινου, Ρεβίθια, Τόνος Κονσέρβα, Μέλι, Μαρμελάδα, Ακτινίδια, Μήλα, Πορτοκάλια, Μπανάνες), και Β.Υ.Σ. (Σαμπουάν, Χλωρίνη Αρωματική και Κρεμοσάπουνο), αποκλειστικά για δικαιούχους ΤΕΒΑ, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 07/06/2023 και ώρες 09:30 έως 13:30 στην κεντρική αποθήκη του δήμου Ζαχάρως έναντι Γυμνασίου- Λυκείου.

Διαδικασία Διανομής:

  • Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώρο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα που θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (SMS) που τους έχει αποσταλεί.
  • Ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α. ή το ΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα καθώς και την αστυνομική του ταυτότητα.
  • Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.
  • Λόγω του ότι τα τρόφιμα τα οποία θα παραληφθούν έχουν βάρος περίπου τα 33,5 Kgr ανά άτομο παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσέλθουν με αυτοκίνητο καθώς η διαδικασία θα γίνει με την μέθοδο drive- through (δεν απαιτείται η αποβίβαση του ωφελούμενου καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας διανομής – Είσοδος στο χώρο, ταυτοποίηση, φόρτωση και έξοδος).

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα