10/07/202415:35

Δήμος Ζαχάρως: Παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Υποδομών και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ο Θ. Λώλος

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιδημάρχου Ζαχάρως υπέβαλε ο Θοδωρής Λώλος, λόγω αυξανόμενων επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων όπως αναφέρει ο ίδιος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές πορευτήκαμε μαζί με κοινό στόχο: έναν καλύτερο Δήμο. Ένα Δήμο, που θα σέβεται τον πολίτη, θα αξιοποιεί τα εθνικά και κοινοτικά προγράμματα προς όφελός του, θα αξιοποιεί τα φυσικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.

Το πολιτικό αφήγημα της Δημοτικής μας παράταξης αγκαλιάστηκε από τους πολίτες του Δήμου Ζαχάρως οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν την διοίκηση του Δήμου, τιμώντας μας με την ψήφο τους.

Από την πρώτη σύνθεση της νέας Δημοτικής Αρχής, μετά από προσωπική σας επιλογή, ανέλαβα τον τομέα Υποδομών και Πολιτικής Προστασίας ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος. Έναν τομέα δύσκολο και απαιτητικό, κυρίως λόγω της κλιματικής κρίσης που απαιτεί οργάνωση και προετοιμασία, αλλά και των υποδομών που οφείλουμε να σχεδιάσουμε τόσο για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας όσο και για διευκόλυνση του αγροτών και κτηνοτρόφων μας.

Δυστυχώς όμως, λόγω αυξανόμενων επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω την παραίτηση μου από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Υποδομών και Πολιτικής Προστασίας.

Έχοντας γνώση της τεράστιας ευθύνης και του απαιτητικού ρόλου της συγκεκριμένης θέσης δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο,αφού δεν μπορώ να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και του χρόνου μου.

Συνεχίζω από την τιμητική θέση του Δημοτικού Συμβούλου με το ίδιο όραμα και πάθος, δίπλα στην Δημοτική Αρχή για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας.

Με εκτίμηση,

Λώλος Θεόδωρος, Δημοτικός Σύμβουλος

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα