20/09/202318:19

Διονύσης Καλαματιανός: «Οι πολίτες θέλουν ισχυρό και δυνατό ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

Διονύσης Καλαματιανός: «Οι πολίτες θέλουν ισχυρό και δυνατό ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

Στην πολύ μεγάλη συμμετοχή των πολιτών για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στην σημασία της εστίασε ο Διονύσης Καλαματιανός σε τηλεοπτική του παρουσία. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, από τη μαζικότητα της προσέλευσης στην εκλογική διαδικασία της 17ης Σεπτεμβρίου εστάλησαν πολλά μηνύματα προς διάφορες κατευθύνσεις.
«Δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου ή της νέας Προέδρου.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά θετικό αποτύπωμα, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέρχεται από τη δύσκολη θέση που βρισκόταν μετά τις εθνικές εκλογές. Το κλίμα έχει αλλάξει και υπάρχει μια αυξημένη δυναμική.
Με την εντυπωσιακή συμμετοχή τους, οι πολίτες έδειξαν πως θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να είναι ισχυρός και δυνατός, να ασκεί τα θεσμικά του καθήκοντα ως Αξιωματική Αντιπολίτευση διαμορφώνοντας παράλληλα την προγραμματική θέση και πρότασή του για προοδευτική διακυβέρνηση. Αυτό ακριβώς το μήνυμα ενδυνάμωσης, εμπιστοσύνης, ανανέωσης και ανασυγκρότησης δίνουν τα 40.000 νέα μέλη που συμμετείχαν στη διαδικασία.

Βεβαίως, υπήρξαν και άλλα μηνύματα που σχετίζονται με τα αρνητικά κυβερνητικά αποτελέσματα και την πολύ δύσκολη καθημερινότητα, καθώς οι πολίτες ασφυκτιούν όχι μόνο από την τεράστια ανασφάλεια που βιώνουν λόγω των καταστροφών από πυρκαγιές, πλημμύρες κ.α., αλλά και από την τεράστια ακρίβεια.»

Σχετικά με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης, τόνισε πως η ΝΔ βρίσκεται ήδη στον 5ο χρόνο διακυβέρνησης και τα αποτελέσματα για τους πολίτες είναι θλιβερά.
«Ακούμε συνεχώς τον Πρωθυπουργό να μιλάει για ατυχή γεγονότα, για χρόνιες παθογένειες και αναποδιές, αλλά και για μεταρρυθμίσεις που θέλει να κάνει.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα