26/06/201911:41

ΔΛΤΠ: Επαφές με κλιμάκια του Ε.Ο.Τ. Πάτρας στο Κατάκολο για την αντιμετώπιση του φαινομένου της άγρας πελατών

Σ’ εφαρμογή των όσων αποφασίσθηκαν στην σύσκεψη της 27ης Φεβρουαρίου 2019, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος στην Πάτρα υπό την προεδρία του Υποναύαρχου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ κυρίου Ιωάννη Κοντόπουλου (ΦΩΤΟ), κλιμάκια του Ε.Ο.Τ. Πάτρας επισκέπτονται το λιμάνι Κατακόλου και ελέγχουν τις διαδικασίες μεταφοράς των επιβατών από τα καταπλέοντα τουριστικά πλοία στους διάφορους προορισμούς της περιοχής μας.

Κύριος σκοπός και στόχος των πραγματοποιούμενων ελέγχων είναι η πρόληψη αλλά και η καταστολή παράνομων πράξεων που αφορούν στην άγρα πελατών.

Με την ευκαιρία του κατάπλου χθες στο λιμάνι του Κατακόλου του Κ/Π “MSC MAGNIFICA”, κλιμάκιο του ΕΟΤ πραγματοποίησε ελέγχους μέσα στο χώρο της Χερσαίας Ζώνης του Λιμένα (Χ.Ζ.Λ.) αλλά και εκτός.

Στη συνάντηση που είχε ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού λιμενικού Ταμείου Πύργου, Σάκης Αντωνόπουλος, με τα μέλη του κλιμακίου, έγινε αναλυτική συζήτηση για την επικρατούσα κατάσταση και κοινή ήταν η διαπίστωση ότι εντός του χώρου της Χ.Ζ.Λ., δεν υφίσταται πλέον το πρόβλημα της άγρας πελατών. Αντιθέτως, εκτός της χερσαίας ζώνης, δυστυχώς διαπιστώνονται κρούσματα για τα οποία ο ΕΟΤ λόγω των κείμενων διατάξεων, δεν δύναται να παρέμβει.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα