28/06/202419:11

Δώδεκα μήνες φυλακή στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του- Η ποινή είναι εξαγοράσιμη – Οι όροι που του επιβλήθηκαν επιπλέον

Η ποινή είναι εξαγοράσιμη – Οι όροι που του επιβλήθηκαν επιπλέον

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών επιβλήθηκε στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως, για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Στον κατηγορούμενου επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι για την παθούσα, δημοσιογράφο μη προσέγγισης και επικοινωνίας με οποιαδήποτε τρόπο (φυσικά, τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά) μέχρι την αμετάκλητη εκδίκαση της υπόθεσης.

Το χρονικό

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε την Τρίτη (25/6) έπειτα από καταγγελία της κοπέλας στην ΕΛ.ΑΣ. και προκάλεσε σοκ για την αγριότητά του καθώς το θύμα φέρεται να έχει υποστεί από τα χτυπήματα κάταγμα στο πρόσωπο.

Η νεαρή μετέβη στο αστυνομικό τμήμα σε άθλια κατάσταση, με εμφανή τα χτυπήματα, αλλά κυρίως ράκος ψυχολογικά. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η κοπέλα περιέγραψε όσα της συνέβησαν με εμφανή ταραχή και, για τα χτυπήματα της, είχε και βεβαίωση από το νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του, τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν εκείνη του είπε να χωρίσουν. Η αντίδρασή του ήταν βίαιη και άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο.

Η γυναίκα πήγε σε νοσοκομείο και από εκεί, έχοντας λάβει βεβαίωση για τα τραύματά της μετέβη στο τμήμα και υπέβαλε μήνυση.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα