04/05/202119:51

Δολοφονία 53χρονου στην Κοζάνη: Κίνητρο οι προσωπικές διαφορές – Ομολόγησε ο δράστης

Το ζευγάρι που συνελήφθη υποστήριξε αρχικά πως το θύμα σωριάστηκε ξανικά στο πάτωμα λόγω αιφνίδιου θανάτου – Ο ιατροδικαστής, όμως, ο οποίος εξέτασε το θύμα διαπίστωσε ότι ο 53χρονος είχε τραύμα από μαχαίρι κάτω από τον θώρακα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για το θρίλερ στην Κοζάνη. Σύμφωνα με την αστυνομία, το κίνητρο της δολοφονίας του 53χρονου, σε διαμέρισμα, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, ήταν οι προσωπικές διαφορές που είχε το θύμα με τον δράστη.

Την ίδια ώρα, ο 51χρονος δράστης ομολόγησε την πράξη του και αναμένεται να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι.

Μαζί με τον άντρα κρατείται και μια γυναίκα σε βάρος της οποίας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε συνέργεια σε ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η γυναίκα, η οποία κρατείται μαζί με τον 51χρονο άντρα και βρισκόταν εντός του διαμερίσματος, φαίνεται να ομολόγησε ότι το μοιραίο βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης και έπειτα από διαπληκτισμό μεταξύ των δύο ανδρών, ο 51χρονος χτύπησε με μαχαίρι στον θώρακα τον 53χρονο από τον Κρόκο Κοζάνης με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της γυναίκας, ο δράστης έχει ομολογήσει την πράξη του ενώ η συγκεκριμένη δεν είχε καμία συμμετοχή απλά βρέθηκε στο επίμαχο σημείο, σε λάθος χρόνο και χώρο.

Το ζευγάρι συνελήφθη για τη δολοφονία του 53χρονου και όπως αρχικά υποστήριξαν, είδαν το θύμα να σωριάζεται στο πάτωμα και είπαν ότι πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο.

Ο ιατροδικαστής όμως, ο οποίος εξέτασε το θύμα διαπίστωσε ότι ο 53χρονος είχε ένα τραύμα από μαχαίρι κάτω από το θώρακα.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν στο διαμέρισμα, και βρήκαν το μαχαίρι.

Δράστης είναι ο άντρας του ζευγαριού ο οποίος είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα, ενώ η γυναίκα συνελλήφθη και οδηγήθηκε με την κατηγορία της συνέργειας.

Όσον αφορά το κίνητρο ήταν προσωπικές διαφορές και για αυτό συγκεντρώθηκαν στο διαμέρισμα για να συζητήσουν, όμως τα αίματα άναψαν και τα πράγματα οδηγήθηκαν στα άκρα.

protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα