Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου:«Είσαι δολοφόνος και ψεύτης, κρεμάλα θέλεις»
20/06/201919:29

Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου:«Είσαι δολοφόνος και ψεύτης, κρεμάλα θέλεις»

[ad_1]

Στις 26 Ιουνίου η απόφαση για την υπόθεση

Ξέσπασαν οι συγγενείς του Μάριου Παπαγεωργίου όταν άκουσαν τον βασικό κατηγορούμενο για τη δολοφονία του, λίγο πριν πέσει η αυλαία της δίκης σε δεύτερο βαθμό, να επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση του νεαρού φοιτητή.

«Η μητέρα του Μάριου ήρθε σε εμένα για να τη βοηθήσω. Δεν πήγα εγώ σε εκείνη. Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση. Με όλα αυτά που λέει ο συκοφάντης δικηγόρος κινδυνεύει η ζωή μου στη φυλακή,» είπε ο κατηγορούμενος λίγο πριν το δικαστήριο αποσυρθεί σε διάσκεψη για να εκδώσει την απόφαση του στις 26 Ιουνίου 2019.

«Στον τάφο να βρεις τα παιδιά σου δολοφόνε. Είσαι δολοφόνος και ψεύτης, κρεμάλα θέλεις. Πες πού έχεις το παιδί. Μίλησε επιτέλους. Πού το έχεις θάψει. Θανατική ποινή να σου επιβληθεί. Οι Μανιάτες φορούν παντελόνια και λένε την αλήθεια. Τι Μανιάτης είσαι εσύ;», αντέδρασε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου και οι συγγενείς του ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Εκρηκτική ήταν η αντίδραση των συγγενών του φοιτητή, που μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του, και έξω από την δικαστική αίθουσα.

«Είναι βρωμιάρης, σκότωσε το παιδί και το έκαψε. Αυτός θέλει ηλεκτρική καρέκλα, όχι να του δώσουν και τον λόγο για να μιλήσει γι αυτά που έχει κάνει», φώναζαν ενώ εντόπισαν κοινά σημεία της υπόθεσης με αυτή του Δημήτρη Γραικού, ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε θαμμένος δυόμισι χρόνια μετά τη δολοφονία του.

Σχετικά Tags
Μάριος Παπαγεωργίου

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα