18/12/202319:16

ΔΟΠΠ Πύργου: Χριστούγεννα με τους VaniLa Swing, μια αξέχαστη βραδιά με χορό & χαμόγελα, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία Πύργου

Ένα γιορτινό & δυναμικό πρόγραμμα, που θα σας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά με χορό & χαμόγελα, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 19:30, στην Κεντρική Πλατεία Πύργου.

Oι VaniLa Swing έχοντας διανύσει μια 10ετή πορεία στο χώρο, επιστρέφουν ανανεωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί και υπόσχονται μια βραδιά με άκρως χορευτική και χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Προσφέρουν ένα ζωντανό και δυναμικό live, με τραγούδια δικά τους και με επιτυχίες διασκευασμένες μόνο όπως αυτοί ξέρουν σε ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, κινούμενοι στο χώρο του του Rock ‘n’ Roll με αναφορές στο χθες και το σήμερα!

Διοργάνωση: Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου

Οργάνωση – Εκτέλεση Παραγωγής: Σύμπραξη ΙΚΕ – Αέναον ΚοινΣΕπ

Λίγα λόγια για το σχήμα:

Οι VANILA SWING δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα, ύστερα από αρκετές μουσικές αναζητήσεις, κατέληξαν στην σημερινή τους σύσταση και μουσική κατεύθυνση. Αυτό που κάποιος θα ακούσει απ τους V.S είναι μια μίξη από swing, rock ‘n’ roll, blues & rockabilly του 50, εμπλουτισμένα από την φρεσκάδα του σημερινού ήχου, διατηρώντας ταυτόχρονα την vintage αισθητική. Διασκευάζουν με το δικό τους ιδιαίτερο ύφος από Queen μέχρι Τζένη Βανου, Beatles, Ray Charles και White Stripes.

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Elvis, ο Chuck Berry και η Wanda Jackson με τους παραπάνω;

Θα το μάθετε στις 23 Δεκεμβρίου, στο live των VANILA SWING, στην Κεντρική Πλατεία Πύργου!

Oι Vanila swing είναι:

ΛΗΔΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ: ΦΩΝΗ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΜΠΥΛΗΣ: ΚΙΘΑΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΡΑΠΤΗΣ: ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ: TYMΠΑΝΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΤΟΣ: ΠΙΑΝΟ

Special guest: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Official site: https://www.vanilaswing.com/

Facebook: https://www.facebook.com/vanilaswing.liveband

Instagram: https://www.instagram.com/vanilaswing/

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα