27/04/202412:26

Δωρεά και παράδοση απινιδωτή στην Χριστιανική Ένωση Πύργου για τις κατασκηνώσεις του Κούμανι

Παραδόθηκε χθες, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ. κ. Αθανασίου ένας αυτόματος απινιδωτής στην Χριστιανική Ένωση Πύργου προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στις παιδικές κατασκηνώσεις που πραγματοποιεί στο Κούμανι Ηλείας.

Η παράδοση του απινιδωτή έγινε από τον δωρητή – ιδιοκτήτη της εταιρείας πληροφορικής papergo Νίκο Κωστόπουλο ο οποίος συνοδευόταν από τον πατέρα του Κώστα, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο. Η χορηγία έγινε ύστερα από μεσολάβηση των κ. Νίκου Θεοδώρου και Γ. Καραστέργιου, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην παράδοση.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη θερμά τον κ. Κωστόπουλο για την πράξη του τονίζοντας ότι πρόκειται για μία συσκευή που όλοι ευχόμαστε να μην χρειαστεί ποτέ, αλλά εάν χρειαστεί σώζει ζωές.
Τον απινιδωτή παρέλαβε ο Πρόεδρος της Χριστιανικής Ένωσης Πύργου Παν. Σταθόπουλος συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Χαρ. Κωνσταντόπουλο και τον Γραμματέα Γ. Καραμάνη. Ο κ. Σταθόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κωστόπουλο και την εταιρεία πληροφορικής papergo για την δωρεά και τον προσκάλεσε να επισκεφτεί τον χώρο τον Κατασκηνώσεων είτε στις 15 Μαΐου, ημέρα που εορτάζει το εκκλησάκι του Αγ. Αχιλλείου, είτε κατά τη διάρκεια λειτουργίας των κατασκηνώσεων.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα