02/08/202315:09

Δωρεά 600.000 ευρώ του ομογενή από την Αυστραλία Ιωάννη Αλεξόπουλου στο Νοσοκομείο Πύργου- Τιμήθηκε η σύζυγός του από τη διοίκηση του ΓΝ Ηλείας

Μια ευεργεσία που θα βοηθήσει τους συμπολίτες μας Ηλείους έκανε ο Ιωάννης Αλεξίου Αλεξόπουλος που δυστυχώς δεν πρόλαβε να την δει να γίνεται πραγματικότητα.

Το νοσοκομείο του Πύργου εξοπλίζεται με νέα κρεβάτια, νέο ιατρικό εξοπλισμό κλινών και φορεία χάρη στην μεγάλη δωρεά των 600.000 ευρώ που έκανε ο Ηλείος εκ Πηνείας Ιωάννης Αλεξόπουλος που έφυγε για Αυστραλία από νεαρή ηλικία και με σκληρή δουλειά και κόπους κατάφερε να επιτύχει εκεί και σήμερα αν και δεν βρίσκεται πια στην ζωή, να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας μέσω της δωρεάς του.

Στον Πύργο για να τιμηθεί για αυτήν την σπουδαία δωρεά έφτασε η σύζυγός του Ρουμπίνα Αλεξοπούλου,σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου.

ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης χαρακτήρισε ως θεάρεστη την πράξη του ζεύγους Αλεξόπουλου να προσφέρουν μέσω της δωρεάς τους έναν σημαντικό εξοπλισμό για το νοσοκομείο που θα απολαμβάνουν όλοι οι συμπολίτες μας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα