23/10/202112:36

Δήμος Ηλιδας: Δωρεάν rapid test στην Αμαλιάδα την Τρίτη 26 Οκτωβρίου και την Παρασκευή  29  Οκτωβρίου, στο ισόγειο του Δημαρχείου Αμαλιάδας  (Λαζαράκειο)

Δωρεάν rapid test στην Αμαλιάδα την Τρίτη 26 Οκτωβρίου και την Παρασκευή  29  Οκτωβρίου, στο ισόγειο του Δημαρχείου Αμαλιάδας  (Λαζαράκειο)

 

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου και την Παρασκευή  29  Οκτωβρίου και ώρα 9  με 2.30 το μεσημέρι   στο ισόγειο του Δημαρχείου (Λαζαράκειο-φουαγιέ) στην Αμαλιάδα,  θα πραγματοποιηθούν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων νέου κορωνοϊού (covid-19) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε πολίτες της περιοχής  στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων και περιορισμού της διασποράς της πανδημίας covid-19.

Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και ένα κινητό τηλέφωνο.

Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 (αποτέλεσμα rapid test) μπορείτε να εκτυπώσετε στη σελίδα www.gov.gr στις υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς του taxis και το ΑΜΚΑ.

Ή μπορείτε να αντιγράψετε το παρακάτω link χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς του taxis και το ΑΜΚΑ για την έκδοση της βεβαίωσης.

 

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-arnetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα