16/09/202112:21

Δωρεάν rapid tests στην Αμαλιάδα την Παρασκευή 17/9, όπως και σε Αγναντα και Λουκά

Δωρεάν rapid tests στην Αμαλιάδα την Παρασκευή  17  Σεπτεμβρίου, στο ισόγειο του Δημαρχείου Αμαλιάδας  (Λαζαράκειο)

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει επίσης rapid tests στα Άγναντα 12 με 2 το μεσημέρι και στο Λουκά 2.30 με 3.30 το μεσημέρι.

Την Παρασκευή 17  Σεπτεμβρίου  ώρα 9  με 11 το πρωί  στο ισόγειο του Δημαρχείου (Λαζαράκειο-φουαγιέ) στην Αμαλιάδα,  θα πραγματοποιηθούν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων νέου κορωνοϊού (covid-19) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε πολίτες της περιοχής  στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων και περιορισμού της διασποράς της πανδημίας covid-19.

Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και ένα κινητό τηλέφωνο.

Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 (αποτέλεσμα rapid test) μπορείτε να εκτυπώσετε στη σελίδα www.gov.gr στις υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς του taxis και το ΑΜΚΑ.

Ή μπορείτε να αντιγράψετε το παρακάτω link χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς του taxis και το ΑΜΚΑ για την έκδοση της βεβαίωσης.

 

  • Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει επίσης rapid tests στα Άγναντα 12 με 2 το μεσημέρι και στο Λουκά 2.30 με 3.30 το μεσημέρι.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα