04/06/202412:37

Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου στον Πύργο- Το Περιβάλλον Είναι Ζωή… Προστάτεψε Το!

Με μια ξεχωριστή δράση θα τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και ο «Κήπος του Νώε». Αυτό θα συμβεί την ερχόμενη Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 (ημέρα εορτασμού της επετείου), στον Πύργο και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Δικαστηρίων (Τάκη Δόξα). Στο χώρο θα διαμορφωθεί σημείο όπου στους περαστικούς (αλλά και στους θαμώνες των πέριξ της πλατείας café) θα προσφερθούν αρωματικά φυτά τοποθετημένα σε γλαστράκια.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί με ώρα έναρξης λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τετάρτης 5 Ιουνίου.

Μια συμβολική κίνηση με σκοπό να ευαισθητοποιήσει περαιτέρω τους πολίτες για την προστασία του περιβάλλοντος, ξεκινώντας από τα μικρά και καθημερινά, αλλά τόσο σημαντικά για ένα καλύτερο αύριο. Παράλληλα στο σημείο θα υπάρχει και ηχητική υπόκρουση από μουσικό όργανο προσθέτοντας ψυχαγωγικό τόνο στην δράση.

Μια δράση γεμάτη ελπίδα, ότι στο αύριο, οι πολίτες θα είναι ακόμη πιο ευαισθητοποιημένοι απέναντι στη φύση και το Περιβάλλον και θα πράττουν ότι περνάει από το χέρι τους για να την προστατεύσουν. Και σε αυτή την προσπάθεια τους η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και ο Κήπος του Νώε» θα βρίσκονται δίπλα τους!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα