18/05/202413:25

Δυτική Ελλάδα: Εξαπάτησαν ηλικιωμένη, της άρπαξαν 5.000 ευρώ- Συνελήφθησαν οι δράστες- Τα χρήματα επέστρεψαν στη γυναίκα

Συνελήφθησαν οι απατεώνες
Δεν χάρηκαν για πολύ οι απατεώνες που βούτηξαν 5.000 ευρώ από ηλικιωμένη στο Αγρίνιο για δήθεν χειρουργείο της κόρης της!

Αστυνομικοί της Ασφάλειας εξιχνίασαν την υπόθεση και τα χρήματα επέστρεψαν στον κάτοχό τους.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Εξιχνιάσθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε πριν από μια εβδομάδα, σε βάρος ηλικιωμένης στο Αγρίνιο.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη απάτης σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, στις 10-5-2024 στο Αγρίνιο, επικοινώνησε τηλεφωνικά με ηλικιωμένη γυναίκα και με το πρόσχημα της εμπλοκής της κόρης της, σε σοβαρό ατύχημα, το οποίο χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, απαίτησε χρήματα για να καλυφθούν τα έξοδα του χειρουργείου.

Η ηλικιωμένη πείστηκε από τους ισχυρισμούς του απατεώνα, ο οποίος με έτερο συνεργό του απέσπασαν από την ηλικιωμένη το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ταυτοποίησαν τα στοιχεία του κατηγορούμενου, τον οποίο προσήγαγαν και σε έρευνα που του ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν 4.950 ευρώ και 770 δολάρια Καναδά (φωτογραφία).

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ οι αστυνομικοί απόδωσαν το χρηματικό ποσό των 4.950 ευρώ στην ηλικιωμένη.

Πηγή: ThebBest.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα