11/04/202419:09

ΕΕΕΕΚ Πύργου: Επίσκεψη στη δομή Ημερήσιας Φροντίδας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Βροχίτσα

Στο πλαίσιο της αξιολόγησης της σχολικής μονάδας (άξονας «Σχολείο και Κοινότητα»), με σκοπό τη διασύνδεσή της και τη συνεργασία με κοινωνικούς φορείς, ομάδα μαθητών του ΕΕΕΕΚ Ηλείας επισκέφθηκε τη δομή Ημερήσιας Φροντίδας του «Χαμόγελου του Παιδιού» που εδρεύει στη Βροχίτσα Ηλείας. Η κ.

Ζωγοπούλου Αγγελική (κοινωνική λειτουργός) και η κ. Καρβουνιάρη Μαλαματένια (ψυχολόγος) ξενάγησαν τους μαθητές μας στους χώρους της δομής, εξηγώντας τον τρόπο λειτουργίας της και τις παροχές της στα παιδιά που φροντίζει. Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο σχετικά με το όραμα του μικρού Ανδρέα Γιαννόπουλου για την ίδρυση του «Χαμόγελου του Παιδιού» και την εξέλιξη του οργανισμού, ενώ παρουσιάστηκε και ένα παραμύθι με αντίστοιχο θέμα που έχει δημιουργηθεί από παιδιά.

Τέλος, οι μαθητές μας επιδόθηκαν σε ομαδικά παιχνίδια που είχαν προετοιμαστεί από την κ. Ζωγοπούλου, στα οποία συμμετείχαν με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το προσωπικό της δομής για τη φιλοξενία, για την ενημέρωση και τις σημαντικές πληροφορίες που μοιράστηκαν με τους μαθητές μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους, ελπίζοντας και σε μελλοντικές ανάλογες δράσεις!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα