04/10/202320:35

ΕΕΕΕΚ Πύργου: Ευχαριστήριο στον κ. Παπαδάκο Ανδρέα

συντονίστρια των SPECIAL OLYMPICS Ηλείας κ. Αγγελική Πετρόγιαννη, οι προπονητές και οι αθλητές, θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμότατες ευχαριστίες τους στον κ. Παπαδάκο Ανδρέα, υποψήφιο δήμαρχο Ήλιδας, για την οικονομική κάλυψη της μετακίνησης ομάδας αθλητών για τη συμμετοχή τους στον 4ο αγώνα δρόμου με την ονομασία «Monemvasia Run Challenge 2023» που θα διεξαχθεί στη Μονεμβασιά την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023.

Οι αθλητές μας που θα δώσουν το παρόν εκπροσωπούν τον θεσμό των Special Olympics και αισθάνονται ιδιαίτερη χαρά και τιμή για αυτή τη μεγάλη και ξεχωριστή ευκαιρία που τους δίνεται.

Ο κ. Παπαδάκος Ανδρέας, ως άνθρωπος της ανάπτυξης, των έργων και της προσφοράς σε πολλαπλούς τομείς της κοινωνίας, στέκεται αρωγός στο έργο του σχολείου μας, παρέχοντας ευκαιρίες εξέλιξης και βίωσης μοναδικών εμπειριών στους μαθητές μας. Τον ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη συμπαράστασή του και του ευχόμαστε να διακρίνεται πάντα από αυτή την αστείρευτη αίσθηση προσφοράς και αλληλεγγύης. Να έχει υγεία, χαρές και επιτυχίες σε όλους του τους στόχους!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα