03/05/202320:28

ΕΕΕΕΚ Πύργου: Την Πέμπτη 4 Μαΐου η παρουσίαση της εργασίας “Ελεύθερη Πρόσβαση για Όλους”

Tο ΕΕΕΕΚ Πύργου σας καλεί στην εκδήλωση παρουσίασης της εργασίας του σχολείου μας για την οικολογική μετακίνηση και τη βιώσιμη αστική κινητικότητα με θέμα” Ελεύθερη Πρόσβαση για Όλους” που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Μαΐου και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Πύργου.

Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου εργάστηκαν από τον Δεκέμβριο του 2022 ως τον Απρίλιο του 2023 με υπεύθυνες προγράμματος τις εκπαιδευτικούς κ. Διαμαντοπούλου Αλίκη, Καρατζιά Δήμητρα, Παπαηλίου Βάσια, Νίκη Κότσιφα και Καστρινάκη Ειρήνη. Οι προτάσεις τους προωθούν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, το δικαίωμα στην ελεύθερη μετακίνηση και την αλλαγή συμπεριφορών προς τα άτομα με δυσκολία στη μετακίνηση.

Το πρόγραμμα τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και διάφορους συνεργαζόμενους φορείς. Θα παρουσιαστεί μία πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση σχετικά με την ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά!

Η Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Πύργου

Πετρόγιαννη Αγγελικη

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα