18/04/202122:10

Εφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην πλατεία Βάθης- Συνελήφθη για ακόμη μια φορά γνωστός τραγουδιστής που ήταν μεταξύ των αρκετών θαμώνων

Συνολικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν 22 άτομα, ανάμεσα σε αυτά και γνωστός τραγουδιστής που έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για τον ίδιο λόγο

Εφοδο πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην πλατεία Βάθης το βράδυ του Σαββάτου 17 Απριλίου και οι αστυνομικοί συνέλαβαν 22 άτομα, μεταξύ των οποίων και έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος στο παρελθόν είχε εντοπιστεί σε άλλη παράνομη λέσχη στην περιοχή της Κυψέλης.

Ο ΣΚΑΪ μετέδωσε βίντεο από την έφοδο των αστυνομικών στη λέσχη και την σύλληψη των ατόμων. Τα στελέχη της διυπηρεσιακής μονάδας ελέγχου της αγοράς, διεξήγαγαν την επιχείρηση υπό άκρα μυστικότητα και μετά από καταγγελία πολίτη στην τηλεφωνική γραμμή 1520.

Σημειώνεται πως μέσα στον χώρο βρέθηκαν αρκετά τυχερά παιχνίδια. Στους υπευθύνους υπεύθυνους και τους παρευρισκόμενους επιβλήθηκαν τα σχετικά πρόστιμα, ενώ  κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.

ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα