Έφυγε ο «φύλακας άγγελος» της Μαίρης Χρονοπούλου – News.gr
20/06/201912:29

Έφυγε ο «φύλακας άγγελος» της Μαίρης Χρονοπούλου – News.gr

[ad_1]

Η ηθοποιός περνάει δύσκολες στιγμές

Δύσκολες ώρες περνάει η Μαίρη Χρονοπούλου αφού όχι μόνο έφυγε ο «φύλακας άγγελος» της από το πλευρό της, αλλά αναγκάστηκε και να φιλοξενηθεί σε κέντρο αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει τα κινητικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Espresso και του Αλκίνοου Μπουνιά, η οικιακή βοηθός της ηθοποιού που ήταν από το 2001 στο πλευρό της έφυγε από την Ελλάδα για να πάει στην χώρα της στην Γεωργία.

Πριν από λίγο καιρό η Λαμάρα επέστρεψε στην πατρίδα της και μάλλον οριστικά αυτή τη φορά, το 2015 είχε ξαναφύγει για τη χώρα της, αλλά γύρισε κοντά στην ηθοποιό ύστερα από ενάμιση χρόνο.

«Μετά τη φυγή της Γεωργιανής βοηθού, η Μαίρη Χρονοπούλου δοκίμασε να συνεργαστεί με μια άλλη αλλοδαπή κοπέλα, αλλά δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε και τελικά εξαφανίστηκε… για περίπου ενάμιση μήνα από το σπίτι της στην Παιανία, κάνοντας τους φίλους της να ανησυχούν. Αυτό το διάστημα η ηθοποιός φιλοξενήθηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης, όπου έκανε θεραπεία για τα πολλά κινητικά, και όχι μόνο, προβλήματα που αντιμετωπίζει», αναφέρει φιλικό πρόσωπο της ηθοποιού στην εφημερίδα.

Σήμερα η Μαίρη Χρονοπούλου βρίσκεται πάλι στο σπίτι της και οι φίλοι της προσπαθούν να καλύψουν το κενό που άφησε η Λαμάρα. Πάντως, οι δύο γυναίκες, που είναι πολύ δεμένες και επικοινωνούν σχεδόν κάθε βράδυ μέσω Skype.

Σχετικά Tags
Μαίρη Χρονοπούλου

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα