18/06/201916:48

Εγκαίνια πολιτικού γραφείου Αυγερινοπούλου στην Αμαλιάδα- Σε κλίμα αισιοδοξίας, με παλμό και μαχητικότητα (Photos)

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ

Σε κλίμα αισιοδοξίας, με παλμό και μαχητικότητα

  • Η μαζική συμμετοχή του κόσμου θύμιζε προεκλογική συγκέντρωση από παλαιότερες εποχές

 

Παλμό, κλίμα αισιοδοξίας για τη νίκη και μαχητικότητα –που σφραγίστηκε με την παρουσία πολυπληθούς κοινού- διέθετε η εκδήλωση για τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της τ. βουλευτού Ν.Δ. Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου στην Αμαλιάδα.

Ο κόσμος από νωρίς είχε γεμίσει την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου όπου και βρίσκεται το γραφείο για να δώσει τις ευχές του στην κα Αυγερινοπούλου. Ασφυκτικά γεμάτοι από κόσμο ήταν οι χώροι του πολιτικού γραφείου που αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει το πλήθος των φίλων της που έσπευσαν δίπλα της για να στηρίξουν τον αγώνα που η ίδια δίνει, αδιάλειπτα, εδώ και χρόνια για τον τόπο μας.

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ: Εγκαινίασε το πολιτικό της γραφείο στην Αμαλιάδα (βίντεο)

Την τελετή των εγκαινίων τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Φιλάρετος Σπανόπουλος.

Ο κόσμος παρακολούθησε με πολύ προσοχή την ομιλία της κας  Αυγερινοπούλου που παρουσίασε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και μίλησε για την επόμενη ημέρα των εκλογών, ως κυβέρνηση. Μείωση φόρων, μείωση ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ, καθώς επίσης αύξηση επενδύσεων και νέες θέσεις εργασίας είναι στο κέντρο του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, για τη χώρα, ενώ στόχος της κας Αυγερινοπούλου είναι να φέρει σε συνεργασία με την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μέρος αυτών των επενδύσεων στο Νομό Ηλείας, ώστε οι νέοι μας να βρουν επιτέλους εργασία και να δημιουργηθεί ανάπτυξη και στο Νομό μας. «Σήμερα, με τα εγκαίνια, γιορτάζουμε την αρχή μιας νέας εποχής για τη χώρα. Γιορτάζουμε την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις 7 Ιουλίου που θα σημάνει και την αναγέννηση της Ελλάδας» ανέφερε στην ομιλία της.

Η συγκέντρωση είχε ενθουσιασμό, παλμό και δυναμισμό, θυμίζοντας παλαιότερες εποχές, ενώ πολλές ήταν οι στιγμές που τα χειροκροτήματα διέκοψαν την ομιλία της υποψήφιας βουλευτού που στην τοποθέτησή της, εμφανίστηκε σίγουρη για τη νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.  Με αφορμή την μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας τόσο στις ευρωεκλογές, όσο και στις εκλογές για την Περιφέρεια, χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ανατρέψαμε καθεστώτα ετών που πολλοί ως σήμερα πίστευαν ότι δεν θα ανατρέπονταν ποτέ και η Περιφέρειά μας θα έμενε για πάντα η τελευταία σε ανάπτυξη ανάμεσα σε όλες τις Περιφέρειες της ΕΕ. Και όμως το παλιό έφυγε και το νέο ήρθε και ήρθε και το χαμόγελο στα χείλη μας, γιατί πιστεύουμε πια πώς κάτι καλύτερο θα μπορέσουμε να κάνουμε για το Νομό μας και σε συνεργασία πλέον με την περιφέρεια».

Απευθυνόμενη στο πλήθος κόσμου που την τίμησε με την παρουσία του τόνισε «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η παρουσία εδώ σήμερα τόσων αγωνιστών της παράταξής μας, που έχουν δώσει το στίγμα τους και την ισχυρή τους στήριξη στη Νέα Δημοκρατία όλα αυτά τα χρόνια και, επιτέλους, φαίνεται ότι δικαιωνόμαστε, όσο και των νεότερων φίλων μας, αλλά και των πολιτών, οι οποίοι ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαν εκπεφρασμένα στηρίζει ένα κόμμα, αλλά πλέον είναι αποφασισμένοι να ενώνουν τη φωνή τους μαζί μας, γιατί θέλουν να μπει ένα τέλος σε ό,τι περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια και να ανοίξουμε όλοι μαζί μια νέα σελίδα στην ιστορία της χώρας μας και της περιοχής μας. Για αυτό και ζητώ να μου δώσετε τη δύναμή σας και θα σας δώσω και εγώ τη δική μου δύναμη».

Κλείνοντας η κ Αυγερινοπούλου είπε πως το γραφείο της Αμαλιάδας ανήκει και στους κατοίκους της περιοχής, επισημαίνοντας πως έχει διπλή ιδιότητα αφού στο ίδιο χώρο φιλοξενείται και το κέντρο ερευνών του οποίου είναι ιδρυτικό μέλος.

Μετά το τέλος της τελετής η υποψήφια βουλευτής, έχοντας πάντα δίπλα της, τον σύζυγο της, τους γονείς της και τους συνεργάτες τους χαιρέτισε έναν προς ένα ξεχωριστά, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους. Την υποψήφια βουλευτή προλόγισε η συνεργάτιδά της, δημοσιογράφος, κα Γιούλη Ηλιοπούλου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα