24/09/202121:47

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θρίλερ με την κάρτα μνήμης της κάμερας – Στην Κίνα για να βρεθεί πότε αφαιρέθηκε

Ο συζυγοκτόνος την αφαίρεσε πριν ή μετά τη δολοφονία; – Οι ερευνητές της ασφάλειας δεν κατέληξαν σε ασφαλές συμπέρασμα για το αν η κάρτα αφαιρέθηκε πριν τη δολοφονία της Καρολάιν, γεγονός που θα ενίσχυε το σενάριο του προμελετημένου εγκλήματος

Ένα νέο κεφάλαιο έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον 33χρονο σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Συγκεκριμένα οι ερευνητές της ασφάλειας ανέμεναν τα αποτέλεσματα απο την ανάλυση της κάρτας μνήμης της κάμερας στο σαλόνι του σπιτιού, προκειμένου να καταλήξουν στο εάν η αφάιρεσή της έγινε πριν ή μετά τη δολοφονία.

Εάν αποδειχθεί ότι ο Αναγνωστόπουλος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης πριν τη δολοφονία της συζύγου του τότε ενισχύεται το σενάριο του εκ προμελέτης εγκλήματος.

Όμως η τροπή που πήραν τα πράγματα είναι διαφορετική καθώς σύμφωνα με τον Alpha οι επιτελείς της ασφάλειας δεν κατέληξαν ακόμη  στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα. Έτσι λοιπόν δεν μπορούν να απαντήσουν στον ανακριτή για το πότε ο 34χρονος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης.

Ως εκ τούτου αποφασίστηκε τα στοιχεία αυτά να σταλούν στην Κίνα, όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις.

protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα