Είναι το πρώτο και το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο παρουσία καμερών – News.gr
10/07/201911:13

Είναι το πρώτο και το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο παρουσία καμερών – News.gr

[ad_1]

«Aλλάζουμε τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και αξιολογούμε τις πολιτικές μας» – Δείτε live την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου

«Είναι το πρώτο και το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο παρουσία καμερών. Aλλάζουμε τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και αξιολογούμε τις πολιτικές μας με έναν και μόνο στόχο: να κάνουμε τη ζωή των πολιτών καλύτερη», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτή η πρώτη μας συνεδρίαση είναι πανηγυρική. Οι συνεδριάσεις θα γίνονται εφεξής μόνο σε επίπεδο υπουργών και αναπληρωτών, καθώς οι αρμοδιότητες των υφυπουργών είναι ήδη καθορισμένες. Μέσα σε λίγες μέρες δρομολογούμε δράσεις που άλλοι χρειάστηκαν μήνες και μήνες να δρομολογήσουν.

Έχουμε καθαρές προτεραιότητες και σαφές χρονοδιάγραμμα για την υλοποίησή τους. Σήμερα θα παραλάβετε όλοι έναν φάκελο με τις προτεραιότητες ανα υπουργείο και τις εκκρεμμότητες που αφήνει η απελθούσα κυβέρνηση.

Η Βουλή θα λειτουργήσει όλο το καλοκαίρι. Στις 17 Ιουλίου ορκιζόμαστε και στις 18 η Βουλή θα ψηφίσει τον Κώστα Τασούλα ως Πρόεδρό της. Στις 23 Ιουλιου η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Την επόμενη μέρα μετά την παροχή ψήφου, θα καταθετεί το πρώτο νομοσχέδιο, για το κράτος και μετά από μία εβδομάδα το φορολογικό νομοσχέδιο».

 

Σχετικά Tags
Κυριάκος Μητσοτάκης

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα