Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας: Νέες τοποθετήσεις και μεταθέσεις εισαγγελικών λειτουργών
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας τοποθετήθηκαν με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου δύο εισαγγελικοί λειτουργοί που τον περασμένο Νοέμβριο προήχθησαν σε Εισαγγελείς Πρωτοδικών.
Πρόκειται για την Χριστίνα Γαβρίλη και την Σοφία – Στυλιανή Στρογγύλη, οι οποίες υπηρετούσαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Ο μέχρι πρότινος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας Δημήτρης Λιανόπουλος, που έχει προαχθεί στο βαθμό του Αντεισαγγελέα Εφετών, τοποθετήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Ναυπλίου.Μετά από χρόνια υπηρεσίας στο νομό, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευάγγελος Μιχαήλος, μετατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αχαΐας.Επίσης, ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Διαμαντής Φλωρίδης πήρε μετάθεση από την Ηλεία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Στην ίδια εισαγγελία μετατίθεται από την Ηλεία και η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Πηνελόπη – Δανάη Χριστοδουλοπούλου.
