24/09/202323:14

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Στέφανος Κασσελάκης νέος Πρόεδρος με 56,69% έναντι 43,31% της Έφης Αχτσιόγλου με καταμετρημένο το 75% – Η Αχτσιόγλου του τηλεφώνησε και τον συνεχάρη για τη νίκη του

Τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει σε λίγο ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος, Γιάννης Δρόσος.

Δείτε live τα αποτελέσματα:

https://footage.ert.gr/events/ert-newmedia-live-share.html

Υπενθυμίζεται πως οι κάλπες έκλεισαν στις 21.00. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τις 21.00 οπότε έληξε και η παράταση μιας ώρας που είχε δοθεί, ψήφισαν 133.700 μέλη. Με αυτό το δεδομένο προκύπτει ότι η προσέλευση ήταν μικρότερη κατά 15.121 σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή.

Η Έφη Αχτσιόγλου αναγνώρισε την ήττα της στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ της Κυριακής τηλεφώνησε στο Στέφανο Κασσελάκη και τον συνεχάρη για την εκλογική του νίκη.

Η Έφη Αχτσιόγλου παρακολούθησε από το γραφείο της, μαζί με στενούς συνεργάτες της, τη διαδικασία καταμέτρησης των ψηφοδελτίων η οποία δίνει (στο 75% του εκλογικού αποτελέσματος) ποσοστό 56,69% στον Στέφανο Κασσελάκη και 43,31% στην ίδια.

Η κα Αχτσιόγλου αναμένεται να μεταβεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου προκειμένου να κάνει δηλώσεις για την εκλογική διαδικασία που βάζει σε μια νέα εποχή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην Κουμουνδούρου έσπευσαν πολλά στελέχη του κόμματος μετά την ανακοίνωση της ΚΕΦΕ. Δείτε φωτογραφίες

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα