09/02/202418:44

Εκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Πύργου- Η σημασία του έργου των υπαλλήλων σε δύσκολους καιρούς στο Νοσοκομείο Πύργου


Με ευχές για την στήριξη και την ενίσχυση του Νοσοκομείου Πύργου πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του Γ.Ν. Ηλείας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου, με την παρουσία ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και μελών της διοίκησης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Γεωργίου στο σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας, τόσο σε εθνικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο, τονίζοντας πως «ιδιωτικοποιούν τις υπηρεσίες υγείας και τα νοσοκομεία της χώρας βάζοντας τον ιδιώτη από την πίσω πόρτα.

Από τη δική του πλευρά ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείο Ηλείας Σπύρος Πολίτης αναφέρθηκε στις δικές του ενέργειες προκειμένου να διατηρηθούν οι συμβασιούχοι στο νοσοκομείο και εξέφρασε τη διαφωνία του στην είσοδο ιδιωτών στα νοσοκομεία για διάφορες υπηρεσίες, προσθέτοντας πως η μεταφορά του έργου σε εταιρίες δεν έχει όφελος ούτε αποδοτικό, ούτε οικονομικό. Παράλληλα, υπογράμμισε πως το σύνολο των εργαζομένων κατάφεραν να κρατήσουν το νοσοκομείο σε μια κατάσταση που αποτελεί πρότυπο σε δύσκολους καιρούς.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα