08/06/202413:46

Εκτός κινδύνου ο 14χρονος που τραυματίστηκε σε θαλάσσιο παιχνίδι στη Λευκάδα- Nοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας

Εκτός κινδύνου -ευτυχώς- νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, ο 14χρονος που έπαθε ρήξη σπλήνας, μετά από τραυματισμό που υπέστη σε θαλάσσιο παιχνίδι στο Νυδρί Λευκάδας.

Η περίοδος αποθεραπείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, αναμένεται μακρά, ενώ στην παρούσα φάση δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Τα πρώτα 24ωρα από τον τραυματισμό του ήταν δύσκολα, ωστόσο, πλέον, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

O 14χρονος τραυματίστηκε την περασμένη Πέμπτη, 6 Ιουνίου, κατά τη διενέργεια θαλάσσιου μέσου αναψυχής (δαχτυλίδι). Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, ο 14χρονος, κατά τη διάρκεια έλξης του θαλάσσιου δαχτυλιδιού από ταχύπλοο, έπεσε στο νερό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πλευρά.

Αρχικά, μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου διαπιστώθηκε ό,τι έχει υποστεί ρήξη σπλήνας και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Πηγή: cnn.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα