03/07/202423:38

ΕΛ.ΑΣ.: Έγιναν 32 συλλήψεις αλλοδαπών μετά από αστυνομική επιχείρηση σε Ομόνοια και Μεταξουργείο- Η επιχείρηση επικεντρώθηκε σε ελέγχους αλλοδαπών

Σε 32 συλλήψεις αλλοδαπών προχώρησε η ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη σε Ομόνοια και Μεταξουργείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επιχείρηση αναπτύχθηκε σε Ομόνοια και Μεταξουργείο και επικεντρώθηκε σε ελέγχους αλλοδαπών, όσον αφορά την κατοχή εγγράφων νομιμοποιητικών για την παραμονή τους στη χώρα και στον εντοπισμό διακινητών ναρκωτικών ουσιών, στη βεβαίωση τροχονομικών παραβάσεων, καθώς και στην πρόληψη πάσης φύσεως εγκληματικότητας.

Ελέγχθησαν 658 άτομα, εκ των οποίων προσήχθησαν 177 αλλοδαποί για τον έλεγχο της παραμονής τους στη χώρα, από τους οποίους συνελήφθησαν 32, προκειμένου να εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό μέτρο επιστροφής στη χώρα καταγωγής τους, διότι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας, ενώ οι υπόλοιποι χαρτογραφήθηκαν και αφέθηκαν.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθησαν επιπλέον δύο αλλοδαποί -κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων, καθώς και ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διωκτικό έγγραφο.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα